MEDAILLES, PINS & MORE

MEDAILLES


Uw eigen carnavalsonderscheidingen laten maken is voordeliger dan u wellicht denkt! Daarnaast heeft u hiermee een uniek en persoonlijk exemplaar in bezit!

Lijkt het je leuk om tijdens het carnaval één of meerdere carnavalsonderscheidingen uit te kunnen delen? Dan kun je in veel winkels kant-en-klare carnavalsonderscheidingen kopen. Het is echter veel unieker om de onderscheidingen op maat te laten maken. Zo’n onderscheiding is natuurlijk veel persoonlijker en bewaar je waarschijnlijk voor de rest van je leven. Je kunt hem bijvoorbeeld aan de muur hangen en op die manier de herinnering aan een onvergetelijk carnaval levend houden. Bij Carnavalsonderscheiding.com kun je alle mogelijke onderscheidingen heel voordelig laten maken.

Wij denken in mogelijkheden

Bij ons kun je elke carnavalsonderscheiding laten maken. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende opties. Zo kun je bij ons kiezen uit een gegoten, een geslagen of een geprint exemplaar. Ook zit je bij ons niet vast aan een minimum bestelling. Of je nu 1 of 10.000 stuks wilt bestellen, wij zijn je graag van dienst. Bovendien kan ons team met jou meedenken. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we als geen ander in staat om samen met jou iets moois te creëren. Het eindresultaat is gegarandeerd een prachtige onderscheiding van hoge kwaliteit. Mede daarom hebben veel carnavalisten hun onderscheidingen al bij ons laten maken. Wil je met eigen ogen zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak. Dan vertellen wij je alles over onze mogelijkheden.


MEDAILLESMEDAILLES 3D PINS

Veel verenigingen laten naast hun carnavalsonderscheiding ook een pin maken. Vaak wordt deze als een extra atentie gegeven aan hun leden of als herinnering aan een mooie tijd. Pins kunnen worden gemaakt in diverse maten en met diverse afbeeldingen.

Een pin is een mooi cadeau en herinnering om op te spelden. De pin wordt in het carnaval vaak gedragen in plaats van een carnavalsonderscheiding of als bedankje. De pin kan ook als vervanger voor de carnavalsondrscheiding worden gebruikt. Dit ligt dan wel vaak aan de afmeting van de pin. Soms wordt naast de carnavalsonderscheiding ook nog een pin uitgerijkt  met de zelfde afbeelding. Een pin kandus op velerlei manieren worden gebruikt. Maar en ding is zeker, je kunt er strots op zijn als je en pin door carnavalsonderscheiding.net laat maken. Er zijn veel mogelijkheden maar daarvoor kunt u ons het beste even bellen of mailen.


MORE

Wij verzorgen voor u ook het gehele drukwerk.
Bijvoorbeeld:

- Posters
- Banners / Roll-Up banners
- Consumptiebonnen
- Huisstijl.
- Pennen 
- Bierviltjes 
- Sleutelhanger met winkelwagen muntje

Vraag gerust naar de catalogus. 


Magazine 2019


Onze werkwijze

Bij ons kun je carnavalsonderscheidingen en pins op maat laten maken. Dit betekent dat je bij ons zelf het ontwerp aan kunt leveren. Wij maken hier vervolgens een mooie carnavalsonderscheiding van. Wil je het logo van je carnavalsvereniging in de onderscheidingen of pins laten verwerken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om dit te realiseren. Wil je bij ons carnavalsonderscheidingen kopen? Geef ons je wensen door, dan sturen wij je vrijblijvend en zo snel mogelijk een hele aantrekkelijke offerte toe. Als je akkoord gaat met de offerte starten wij het productieproces en heb jij binnenkort je eigen unieke onderscheidingen.